ULTRA FLINKT & LILLE KREATIVT BUREAU I VEJLE

Mads Sønderskov Petersen

Kontakt mig, hvis du vil vide mere om den grafiske verden og hvad jeg kan.

Samtalen skaber fundamentet

Alle gode samarbejder, starter med en god dialog og en samtale. Jeg er altid klar til at starte en dialog om din virksomhed og dine næste projekter – og så giver jeg gerne en kop kaffe også. Jeg vil gerne lære din virksomhed at kende og det gøres bedst med en god samtale. Vi må gerne udfordre hinanden på tanker og ideer – for det sikre at du får det rigtige produkt.

Jeg elsker success, med et tvist af nørd

Jeg er nørd i ordets mest positive forstand. Jeg elsker succes historier og gerne dem hvor jeg har været en del af dem. Skal vi sammen skabe den næste succes historie? Som et mindre grafisk bureau er samarbejde altafgørende og jeg vil altid have fokus på at overholde opstillede deadlines, være ambitiøs på dine og mine vegne og leverer brugervenlige løsninger.

Fællesskab og nærvær skal skabe vækst for dig

Jeg kan ikke alt. Og bestemt ikke alene. Men sammen med mine samarbejdspartnere og dig skaber vi et ærligt og godt samarbejde. Vi skal turde udfordre hinanden, for på den måde skabes der vækst for dig – og en god oplevelse for dine kunder.

Maskinrummet ligger i Vejle, hvorfra alle projekter udvikles. Placeringen giver en god dækningsradius i hele trekantsområdet. Jeg er stolt over at have et webbureau i Vejle, som gennem sin kultur, styrker den kreative idébank.

Menu