Priser, der giver mening

Grafisk LAB henvender sig til dig som vil have digitale og analoge løsninger – uden de tager hele dit budget. Det er vigtigt løsningen passer til dig og din virksomhed – den skal jo trods signalerer jeres værdier og holdning til verden.

Faste priser kan være svære at definere på en ukendt opgave, men prislisten giver dig indblik i niveauet for en stærk grafisk identitet og løsning. Alle opgaver starter med et gratis indledende møde. Herefter vælger du om din opgave skal udføres til fast pris eller på timebetaling. Timepris for alle typer opgaver er 450 ,- ekskl. moms.

Priserne er ekskl. trykomkosning og moms, men skriv, så får du et forpligtende tilbud tilsendt.

Download prislisten og se hvad du kan få til en fornuftig pris

(kommer snart)

Timepris

450 kr. ekskl. moms

Simple og mindre opgaver, kan som udgangspunkt klares på timebasis. Hvis du blot skal have lavet en opgave der tager 1 time eller 2, kan timeafregning være en fordel.

Klippekort

10-50 klip á 10 minutter

Har du brug for løbende grafisk design eller opdatering af din hjemmeside, kan dette være løsningen for dig. Du kan vælge at købe fra 10 klip til 600 kr.

Læs mere om klippekort, klik her!

Tilbud

Variabel pris

Har du et specielt projekt eller vil du gerne have en samlet pris på din næste opgave? Så kan du få et uforpligtende tilbud, men en skarp pris og effektiv løsning.

Menu