PROFESSIONELT WEBDESIGN

DESIGN AF PASSIONERET HJEMMESIDE

En professionelt, engagerende og brugervenlig hjemmeside, giver dig et værktøj til success i din virksomhed.

Det er ikke “bare” en hjemmeside

Alle virksomheder og foreninger har en hjemmeside. Det er grundstenen i den digitale kommunikation.  Hjemmesiden er kommunikation og relation til dine brugere. Uanset om hjemmesiden er simpel eller kompleks, skal den give brugeren nem navigation og en god oplevelse. Får du nok ud af jeres hjemmeside? Det spørgsmål bør mange stille sig selv.

Din hjemmeside skal være levende, informerer, engagerende og samtidig være enkel. Den er jer i grafik, billeder og ord. Målet er at give din virksomhed flere kunder gennem et stilrent design og høj brugervenlighed.

De besøgende skal tage action

En hjemmeside skal kunne mange ting og indeholder mange elementer. Der er helt sikkert mange ting, som du gerne vil vise dine kunder. Men det handler om at vise det rigtige for dem. For mange informationer kan resulterer i at brugeren bliver overvældet, mister overblikket og forlader din hjemmeside igen. Jeg vil i processen rigtig gerne sparre med dig, så vi sammen kan få det mest essentielle indhold frem på din hjemmeside – og dermed konverterer nogle til nye kunder.

Hele vejen rundt.

Professionelt webdesign

Design & udvikling af engagerende & brugervenlige hjemmesider.

Wordpress udvikling

Specialiseret design & udvikling til verdens mest udbredte webplatform.

SEO

Optimeret for konvertering, kampagner & reklamer.

Hosting & Support

Gør brug af min rådgivning til hosting, email og support. Det kvalitet, stabilitet og sikkerhed.

Hastighed

Hastigheds optimeret hjemmeside og løsninger til at skabe salg.

Specialløsninger

Skræddersyede løsninger, der matcher jeres behov.

Din hjemmeside, ér din for altid

Det er vigtigt for mig du er med i processen, hele vejen. Men det er også vigtigt for mig, at det er dig der får dit produkt. Derfor vil du ikke blive bundet til dyre abonnementer og lange bindingsperioder til din nye professionelle hjemmeside. Du overtager din hjemmeside,  når den er færdig.

Design der tilpasser sig til alle

De fleste besøg på en hjemmeside kommer fra smartphones og tablets. Derfor er det vigtigt din hjemmeside er forberedt på det. Responsivt design vil tilpasse sig til den skærm der viser din hjemmeside. Det får dit indhold til at altid at være tydeligt, brugervenligt og konverterer.

Menu