Logodesign

Få sekunders opmærksomhed, skal kunne genskabe din virksomheds DNA

Hvad kan et logo?

Logoet skal kunne rumme hele din virksomheds DNA. Det skal fortælle verden dit budskab på få sekunder og det skal udtrykke professionalisme. Logoet skal også være teknisk korrekt og gennemarbejdet, så det kan bruges på alle platforme – analoge, som digitale.

Hvis du allerede har et logo, kan vi tage en dialog om det kunne have en effekt at opdaterer dit logo. Jeg kan re-designe det eller rentegne et udkast du kommer med. Logoer som allerede er kendt og etableret i markedet, skal ikke startes forfra – men tiltrækningskraften kan godt øges ved et re-design.

Hvordan får jeg et logo?

Vi starter med en god dialog om din virksomheds DNA og ønsker til logo. Det er vigtigt jeg får information om din målgruppe, produkter og dine ønsker til farver og stilart.

Herefter går jeg igang med skitseringen og designet af dit logo. Du vil som minimum få tilsendt 3 udkast, der udtrykker din DNA og ønsker.

Du kommer med dine kommentarer til dit foretrukne udkast og jeg rette logoet til.

Efter du har godkendt det endelige design, vil du få logoet tilsendt i flere versioner, der kan bruges på forskellige baggrunde og på flere platforme. Og du får selvfølgelig logoet leveret som vektorformat også, så du frit kan skalerer det og bruges det til tryk, reklamer osv.

Logoet bliver sendt til dig i PNG og PDF format. Har du andre ønsker til filformater, finder vi også en løsning på det. Der medfølger som standard en lille miniguide til anvendelsen af dit nye logo.

Hvad koster et nyt logo?

Design af logo kan prissættes på 2 måder – timebetaling eller logopakke. Hvis du har et logo i forvejen som skal re-designes eller du har en idé, som blot skal rentegnes, kan timebetaling være en fordel.  Jeg tager som udgangspunkt kr. 450 ekskl. moms. pr. time.

Hvis du ikke har et logo i forvejen, kan du med fordel købe logopakken. Logopakken giver dig en god start med dit nye logo.

FÅ ET PROFESSIONELT LOGO TIL FAST PRIS

LOGOPAKKE

  • Samtale om din virksomheds DNA og ønsker
  • 3 udkast til logo
  • Korrekturgange, ubegrænset
  • Leveres i vektorformat, klar til tryk og print
  • Leveres i PNG-format, klar til web
  • Inkl. miniguide til anvendelse af logo

kr. 2.600 ,-

Ingen resultater fundet.

Menu